• Кино Љубов

  Филмот ја следи Мира, адвокатка во неволја, која поставува бомба под автомобилот на нејзиниот брат Стево на денот кога Македонија прогласува пандемија на КОВИД-19, за да го спаси семејството од распаѓање. Заплетот постепено открива игра полна со недоразбирања, љубов и страст. Стево го преживува атентатот и една година подоцна го инаугурира киното наречено „Љубов“, идеја и животен сон на сопругот на Мира.

  Гледај
  • 12+
  • HD

  Бистра вода (премиера)

  После четириесет и пет години емиграција во Канада, Александар, во денот кога во Скопје го убиваат неговиот брат близнак, тој се враќа во Македонија. Неговото семејство е растурено и тој се обидува повторно да го обедини. На патот кој води кон среќата ќе застане Арсен неговиот другар од детството, заради кого Александар како седумнаесет годишен тинејџер морал да побегне од комунистичка Југославија.

  Гледајте нови епизоди
  • HD

  Златна петорка

  Маки, Ката и Џиџи се лојални пријатели кои веруваат во своите младешки идеали. Меѓутоа, кога Маки и Ката ја објавуваат својата свршувачка, Џиџи станува љубоморен. Во периодот на комунистичките ликвидации има нерасчистено убиство на пет студенти, од кои еден е Маки…

  Гледај
0
видео записи

Кои сме ние?

НИЕ …
создаваме свет на вистински емоции, свет на слатка среќа и свет на бескрајни фантазии
сме независна македонска филмска и телевизиска платформа
правиме да ја доживеете Македонија со очите на слободните уметници и филмски творци.
ве покануваме на патување во светот на подвижните слики каде се раскажуваат приказни за нас, приказни од сегашноста, приказни од минатото и приказни од иднината.
сме свет на радоста
… сме твое кино – ти си киномое.

Промотивен период

ЕДЕН БИЛЕТ ЗА СЕ

Достапни пакети

Select Payment Cycle
Податоци за корисничка сметка
  Многу слаба лозинка
  How you want to pay?

  НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

  КИНЕМОЕ е онлајн платформа која е наменета за промоција и прикажување на македонска продукција. Сите филмови достапни на платформата се преведени на македонски и англиски јазик.
  Претплатник може да биде секое лице постаро од 18 години, од Македонија или од светот.
  Најпрво е потребно да креирате свој профил со одбирање на пакет. Потоа плаќањето можете да го извршите со вашата кредитна или дебитна картичка Mastercard или Visa.
  Од еден профил може да се пристапи само од еден уред. Во исто време не може со истиот профил да се пристапи од друг уред. За пристап од друг профил во исто време потребно е да имате друг регистриран профил.
  Платформата е достапна на македонски и на ангиски јазик.
  Да, сите содржини на платформата се достапни од било која локација во светот, доколку на истата постои соодветна техничка поддршка за да се реализира истата.

  Можете да ни се обратите на маил адресата support@kinemoe.mk. Нашите администратори ќе се потрудат да ви одгворат во најкраток можен рок.